Geschiedenis en filosofie

“Ik ben opgegroeid in de apothekerswereld en ben tot de vaststelling gekomen dat de meeste producten in de apotheek niet meer voldoen aan de toenemende eisen van de gebruikers. Als iemand met een gezonde en natuurlijke levensstijl, wil ik ook dat mijn verzorgingsproducten diezelfde waarden vertegenwoordigen: familie, innovatie, passie, gezondheid en natuur.

Dus besliste ik in 2011, als onderdeel van mijn eindwerk voor mijn Handelsingenieursdiploma, Bee Nature te ontwikkelen: een gamma natuurlijke dermocosmetische verzorgingsproducten op basis van honing. Het assortiment is bewust klein gehouden en bestaat vandaag uit 9 producten, die dagelijks door de hele familie kunnen worden gebruikt. Nadat ik de Elle Business Award, een wedstrijd voor vrouwelijk ondernemerschap, had gewonnen, besliste ik om me voltijds aan mijn project te wijden. Met behulp van een crowdfunding campagne in de daaropvolgende maanden, heb ik in 2012 het bedrijfje Bee Nature opgericht en konden de producten in alle apotheken worden verkocht.

In de loop der jaren is het bedrijf gegroeid; er werken nu 4 gemotiveerde en dynamische werkneemsters. Onze productie gebeurt op Belgische bodem in een Beschutte Werkplaats, die ijvert voor de economische integratie van personen met een handicap.

Na meer dan twee jaar research & development, gaan we in april 2017 van start met een gloednieuw gamma natuurlijke verzorgingsproducten, specifiek ontwikkeld voor de gevoelige huid van baby’s: Babee Nature.

Bee Nature beschikt over een groeiende expertise in natuurlijke dermocosmetica voor het hele gezin. We streven ernaar om de meest geschikte verzorgingsproducten te bieden, door hun natuurlijke samenstelling, gezond voor de gezondheid en het milieu, tot een goede dermatologische tolerantie te combineren. Pioniers op dit gebied, we hebben het concept van Natural Dermatology® gecreëerd, dat een referentie is geworden op dit gebied.

Met onze passie voor zorg en comfort, streven we er dagelijks naar om aan het ware welzijn van ieder bij te dragen; we maken hoogwaardige en innovatieve verzorgingsproducten en blijven in alle respect en eenvoud aandachtig voor de noden en wensen van onze community.”

Marine André

Oprichster van Bee Nature