Levering en terugzenden

Levering

Bee Nature levert over heel de wereld tegen de tarieven en binnen de termijnen die in de onderstaande tabel zijn vermeld. De producten worden met de post verzonden naar het door de klant ingevoerde adres, via de dienst Bpack World Business. Bestellingen worden van maandag tot vrijdag binnen 48 uur verwerkt. Daarbij komen nog de hieronder vermelde termijnen, die verschillen volgens het land waar u zich bevindt. Een e-mailbericht met de tracking code van het pakje wordt naar de klant gestuurd bij de bevestiging van de verzending. Aan de hand van deze code kan hij zijn pakje op de site van de post opvolgen. De onderneming Bee Nature is niet aansprakelijk en kan niet aansprakelijk worden gesteld indien in het land van levering douanekosten moeten worden toegepast.

Land Leveringskosten Leveringstermijn
België 4.98 €* 2 werkdagen
Nederland, Luxemburg, Duitsland, Frankrijk, Groot-Brittannië 4.98 €** 2 tot 3 werkdagen
Italië, Spanje 4.98 €*** 3 tot 5 werkdagen
*Gratis vanaf een bestelling van 50 € !
**Gratis vanaf een bestelling van 70 € !
***Gratis vanaf een bestelling van 100 € !

Beveiligde betaling

Bee Nature garandeert u totale bescherming bij uw aankopen in de e-winkel van de onderneming. U kunt uw aankopen betalen met talrijke bankkaarten (Visa, Mastercard, American Express, Bancontact, …). Dit systeem van beveiligde betalingen wordt beheerd door Paypal en Hipay.

Terugkeer

De klant heeft vanaf de levering van de bestelling 14 volle dagen de tijd om zijn herroepingsrecht uit te oefenen, zonder dat hij hiervoor redenen hoeft aan te halen of boetes hoeft te betalen, met uitzondering van de terugzendingskosten. Hij oefent dit recht uit door op zijn kosten de nieuwe (niet geopende en/of niet gebruikte) producten, samen met het bestelnummer, terug te sturen naar het volgende adres: Bee Nature Cosmetic SA Chaussée de Namur, 5 1300 Wavre (België) Wanneer de termijn van 14 dagen afloopt op een zaterdag, een zondag of een feestdag of vrije dag, wordt hij verlengd tot de eerstvolgende werkdag. Teruggestuurde producten die onvolledig of door de koper beschadigd zijn, worden niet teruggenomen. Terugbetalingen van producten gebeuren binnen maximaal 30 dagen na de ontvangst van deze producten door de onderneming Bee Nature. De terugbetaling gebeurt volgens dezelfde betaalwijze die de klant bij de bestelling gekozen heeft.