Onze ingrediënten

“De reukzin heeft duizend keer meer geheugen dan alle andere zintuigen”

De reukzin is het zinuig dat de analyse van vluchtige stoffen in de lucht mogelijk maakt. Geuren veroorzaken bij mensen soms onbeschrijfelijke gewaarwordingen en emoties. U mag gerust zijn, het Bee Nature gamma belooft talrijke weldadige, verfrissende en vitale momenten.

Wat roepen de ingrediënten van !bee Nature producten op?

 

Honing

Honing

Honing doet ons denken aan reizen, onze kindertijd, gulzigheid en tederheid. U vindt dit alles terug in onze producten.

Essentie van verbena

Essentie van verbena

Essentie van verbena is een natuurlijk antidepressivum dankzij de geur. De geur jaagt donkere gedachten en droefheid. Het kalmeert de stress, angst en hypertensie. Werkt tegen milde slapeloosheid. Vind dit alles terug in de douche melk, de bodylotion, het gezichtemulsie, en de handcrème.

De honing – verbena geur is vers en werd specifiek uitgedacht en ontworpen voor Bee Nature: een parfum 100% van natuurlijke honing – verbena, biologisch gecertificeerd, zonder kleurstoffen en zonder conserveringsmiddelen. Bovendien bevat de 100% natuurlijke geur die de Bee Nature formulering inhoud geen essentiële oliën of conserveermiddelen. Kortom een frisse, lichte en een niet bedwelmende delicate geurtje, die vervolgens verdampt.

Zonnebloemolie

Zonnebloemolie

Zonnebloemolie roepen op gevoel van welzijn, vitaliteit, en dynamisch. Vind dit alles terug in ons douche melk, bodylotion, lippenbalsem, gezichtemulsie, en handcrème.

De aloe verasap

De aloe verasap

De aloe verasap licht zure geur. Het verzekert een uitstekende hydratatie en cellulaire regeneratie. Vind dit alles terug in de handcrème, het gezichtemulsie, en de bodylotion.

Bio sheaboter

Bio sheaboter

Bio sheaboter geeft een gevoel van zachtheid. Ze is rijk aan vitamine E en bekend voor haar sterk antioxiderende werking. U vindt ze terug in onze handcrème, gezichtsemulsie, bodylotion, en lippenbalsem.

De abrikozenpitolie

De abrikozenpitolie

De abrikozenpitolie ontwikkelt vitaliteit en levensvreugde. Het Is rijk aan omega 6. Het is voederend en deelt aan de regeneratie van het huidlaag. Het geeft een helder effect aan de lippen. Vind dit terug in de lippenbalsem.