Ons team

Marine André

Marine André

Oprichtster

Ze is sportief, dynamisch, ongedwongen en ondernemend: Marine is de oprichtster van Bee Nature. Het gamma is naar haar evenbeeld gemaakt: natuurlijk en efficiënt met essentiële werkzame stoffen!

Haar favoriete product

“De Handcrème is een pareltje dat ik zowel in de winter als in de zomer overal mee naartoe neem om een krokodillenvelletje te vermijden. Ze heeft een lichte textuur, is niet vet en plakt niet; ik kan onmiddellijk verder werken! “

marine@beenature.be

Caroline Vandenabeele

Caroline Vandenabeele

Scientific Manager & Medical Advisor

Caroline is onze wetenschapster, een gepassioneerde, nauwgezette en spontane apotheekster van opleiding. Ze is verantwoordelijk voor de formulering van nieuwe producten. Ze heeft het managen in het bloed zitten en staat ook in voor de ontwikkeling van nieuwe projecten.

Haar favoriete product

“De Zeep, omdat hij vochtinbrengend werkt en een heerlijk zoet geurtje heeft. Een echt must-have: hij heeft een zacht peelingeffect op de huid!”

caroline@beenature.be

Camille Gheysen

Camille Gheysen

Business Developer in  Namen, Luik en Luxemburg
Camille houdt ervan om haar passie voor de producten van Bee Nature en Babee Nature door te geven in Namen, Luik en Luxemburg.
Haar favoriete product
“Ik hou van de Shampoo, dat voor mijn haar zorgt en een heerlijke geur heeft.”
 
camille@beenature.be
Jennifer Berman

Jennifer Berman

Business Developer B2B & Medical Representative
Georganiseerd, dynamisch en attent, Jennifer deelt haar tijd tussen de bedrijven voor B2B-relaties en de gezondheidswerkers die partners zijn van het laboratorium.
Haar favoriete product
“The Repairing Balm, mijn must-have zonder aarzeling! Op dagelijkse basis voedt en herstelt hij alle kleine laesies. Een wondermiddel om altijd op je te hebben.”
 
jennifer@beenature.be