Erkenningen en awards

De BUSINESS WOMEN TROPHY

De BUSINESS WOMEN TROPHY

De Business Women Trophy is een Sudpresse evenement georganiseerd in samenwerking met F.a.r, Beobank en Securex. De bedoeling was om de werkende en ondernemende vrouwen te belonen en aanmoedigen, en ook om de andere vrouwen te stimuleren. Marine André kreeg de eerste plaats in de categorie heel kleine onderneming.

LABEL SNOOZE

LABEL SNOOZE

Dit label van de Belgische radio Pure FM wordt uitgereikt aan jonge ondernemers met een innoverend project, dat ze willen promoten. Nadat het team van het radioprogramma de ondernemer heeft geselecteerd, wordt die laatste in de studio uitgenodigd om zijn project op de radio voor te stellen; hij krijgt daarvoor het Snooze-label.

ELLE INTERNATIONAL BEAUTY AWARDS

ELLE INTERNATIONAL BEAUTY AWARDS

Favoriet van de Belgische ELLE redactie op de ELLE INTERNATIONAL BEAUTY AWARD 2016.  Elk jaar beloont het tijdschrift ELLE de beste producten van het jaar in verschillende categorieën: make-up, face care, body care, hair care en parfums.

THE ENVIRONMENT AND ENERGY AWARDS

THE ENVIRONMENT AND ENERGY AWARDS

Genomineerd voor de Belgische Energie- en Milieuprijs: de prijs erkent projecten en initiatieven in verschillende categorieën rond duurzame ontwikkeling. Bij de beloonde realisaties: initiatieven met betrekking tot energie- en materiaalbesparing, mobiliteit, biodiversiteit, ecologisch consumeren, evenals promotie- en senbiliseringscampagnes rond die thema’s.

RESEAU ENTREPRENDRE

RESEAU ENTREPRENDRE

Het Netwerk Ondernemen is een netwerk van bedrijfsleiders die startende ondernemers steun en advies verlenen. De laureaten van het netwerk worden door hen begeleid. Om zich te kwalificeren, moeten de ondernemers aan een aantal selectiecriteria voldoen.

ELLE BUSINESS AWARD

ELLE BUSINESS AWARD

Deze wedstrijd wordt georganiseerd in samenwerking met de tijdschriften ELLE Belgique en ELLE België en richt zich tot alle vrouwen die willen ondernemen. De prijzen van de wedstrijd bestaan uit een artikel in een vooraanstaand tijdschrift en een geldbedrag.

BEAUTY AWARDS LONDON

BEAUTY AWARDS LONDON

Bee Nature werd genomineerd in de categorie ‘Beste Facebook’ van de Beauty Awards Londen, uitgereikt door innoCos Digital. Het merk haalde tezamen met Burt’s Bees, LA MER en OPI de finale.