photo-cheveux-eclatants-santé

Honing: de ideale bondgenoot voor gezond haar

Ons haar is deze zomer aangevallen en verzwakt door de zee, de zon, chloor, enz. Het moet weer verzorgd worden voor het nieuwe jaar. Het ideaal is te kiezen voor natuurlijke formules, rijk aan voedende en herstellende actieve bestanddelen, om de beschadigde haarvezel te versterken Wat is er beter dan honing, een natuurlijk product dat boordevol voordelen zit om ons haar te verzorgen en te verfraaien? Bee Nature Shampoo is rijk aan honing en zal uw bondgenoot zijn voor een geslaagde terugkeer van het haar.

Honing, rijk aan meer dan 180 voedende elementen, hydrateert en herstelt de haarvezel, en geeft volume en glans. Bovendien voedt en reinigt het de hoofdhuid dankzij de minerale zouten, oligo-elementen, vitaminen en aminozuren die het bevat, en dankzij de antiseptische eigenschappen. Als talgregulator kunt u uw shampoos spreiden naarmate u het gebruikt! Een beetje extra voor licht haar; honing zorgt voor een licht blonderend effect dat het effect van de zomerzon verlengt.

De zachte formule van Bee Nature Shampoo is geschikt voor alle haar- en hoofdhuidtypes, zelfs de meest reactieve of jeukende. Het irriteert het haar en de hoofdhuid niet en droogt ze niet uit. Hij bevat geen siliconen en petrochemische stoffen, is milieuvriendelijk en biedt reële en langdurige resultaten. Verrijkt met ricinusolie, perfect voor het herstellen, verzachten en voeden van droog, gedevitaliseerd, gespleten haar, breekbaar of pluizig haar, het bevordert ook de haargroei voor gezond, sterk haar. De 100% natuurlijke formule, zonder parabenen, fenoxyethanol of andere hormoonontregelende stoffen, is ideaal voor het hele gezin.

Terug naar blog

De favoriete producten van onze klanten