De kou van de herfst is terug…

De maand oktober betekent vaak grote temperatuursveranderingen. Tussen de laatste zonnestralen, de komst van de wind en de regen, verdwalen we. Het is ook het einde van de zomer en het begin van de herfst, een terugkeer naar meer cocooning avonden. Er is dus geen sprake van dat we onze goede groene en biologische gewoonten voor onze schoonheidsroutine kwijtraken; we passen ze aan voor een huid die klaar is voor de winter. Hier zijn onze tips voor een zachte en stralende huid.

Natuurlijk denken we ook aanscrubben om alle onzuiverheden te verwijderen. We geven onze huid een nieuwe look met een exfoliant, maar vermijden te agressieve exfoliant. Onze Bee Nature Superfatted Soap is dankzij het papaverzaad een goede aanpak voor een zachte peeling voor de meer gevoelige huid.

Vergeet niet om bij zeer hoge temperaturen jumpers aan te trekken om op te warmen alvorens de verwarming aan te zetten. Dat komt omdat warme lucht je huid uitdroogt, waardoor ze kwetsbaarder wordt voor kleine kwaaltjes zoals roodheid en droogheid. Ook zeer hete baden moeten worden vermeden om uitdroging van de huid te voorkomen.

Voor kleine handjes is regelmatige hydratatie het belangrijkste. Het is nog te vroeg om handschoenen te dragen, maar de lagere temperaturen tasten de huid nog aan. Dus denken we aan een handcrème die we gemakkelijk in onze tas kunnen meenemen; onze Bee Nature Hand Cream, in zijn ideale formaat, zorgt voor langdurige hydratatie zonder onze huid plakkerig te maken.

Er wordt vaak gezegd dat de extremiteiten het meest getroffen worden door de kou: neus, oren, handen, voeten. Maarhoe zit het met onze lippen? Dit is een deel van het gezicht dat in deze koudere tijden meer aandacht nodig heeft, omdat de huid veel dunner en gevoeliger is. Daarom denken we aan een behandeling die beschadigde of gebarsten lippen voorkomt en geneest. Onze Bee Nature Lip Careis het klompje van het winterseizoen: 100% natuurlijk en Belgisch, voedt de lippen diep en duurzaam dankzij honing en plantaardige oliën die rijk zijn aan herstellende vetzuren. Zonder hormoonontregelaars of minerale olie, het is onze favoriet!

Het verlies van licht buiten heeft een aanzienlijke invloed op de teint. We zetten ook de verwarming in onze huizen aan en de huid begint trekkerig, jeukerig en droog aan te voelen. Daarom zal het dagelijks aanbrengen van Bee Nature vochtinbrengende gezichtscrème de huid voeden en beschermen tegen kou en wind. Verrijkt met honing en avocado-olie, geeft het de huid een diepe hydratatie voor een geregenereerde, geherstructureerde huid en een stralende teint. En vergeet het lichaam niet! Na een bad of douche, voor het slapengaan of bij het ontwaken, hydrateren met Bee Nature Voedende Lichaamsmelk voor een zachte en soepele huid,

 

zelfs in de winter.

 

 

 

Sluiten
Sluiten
Aanmelden


Taal