photo-prendre-soin-de-sa-peau-automne-bee-nature

Verzorging van uw huid in de herfst

De kou van de herfst is terug…

De maand oktober betekent vaak grote temperatuursveranderingen. Tussen de laatste zonnestralen, de komst van de wind en de regen, verdwalen we. Het is ook het einde van de zomer en het begin van de herfst, een terugkeer naar meer cocooning avonden. Er is dus geen sprake van dat we onze goede groene en biologische gewoonten voor onze schoonheidsroutine kwijtraken; we passen ze aan voor een huid die klaar is voor de winter. Hier zijn onze tips voor een zachte en stralende huid.

1. We heroverwegen onze schoonheidsverzorgingsroutine door naast onze dagelijkse crème een of twee keer per week maskers te gebruiken om onze huid diep te hydrateren. Natuurlijk denken we ook aan scrubben om alle onzuiverheden te verwijderen. We gebruiken een exfoliant om onze huid te vernieuwen en vermijden te agressieve producten. Onze Surgras Zeep Honey Soap is een geweldige aanpak voor een zachte scrub voor de gevoeligere huid, dankzij de maanzaadjes. Vergeet niet om een trui aan te trekken om op te warmen voordat je de verwarming aanzet bij zeer hoge temperaturen. Hete lucht droogt je huid uit, waardoor deze kwetsbaarder wordt voor kleine problemen zoals roodheid en droogheid. Zo moet je ook hete baden vermijden om je huid niet uit te drogen.


2. Voor kleine handjes is het belangrijk om regelmatig te hydrateren. Het is nog te vroeg om handschoenen te dragen, maar de lagere temperaturen hebben nog steeds invloed op de opperhuid. Onze Honey Velvet Repairing Hand Cream is de perfecte maat om langdurige hydratatie te garanderen zonder dat je huid plakkerig aanvoelt.

 

3. Er wordt vaak gezegd dat de extremiteiten het meest worden beïnvloed door de kou: de neus, oren, handen en voeten. Maar hoe zit het met onze lippen? Dit deel van het gezicht heeft in deze koudere tijden extra aandacht nodig omdat de huid veel dunner en gevoeliger is. Daarom denken we erover om een behandeling te gebruiken die beschadigde of gebarsten lippen voorkomt en geneest. Onze Sweet Kiss Lipverzorging is het pareltje van het winterseizoen: 100% natuurlijk en Belgisch, het voedt de lippen diep en langdurig dankzij honing en plantaardige oliën die rijk zijn aan herstellende vetzuren. Zonder hormoonverstorende stoffen of minerale oliën, het is onze favoriet!

4. Het verlies aan licht buiten heeft een aanzienlijke invloed op de teint. We zetten ook de verwarming in onze huizen hoger en de huid gaat trekkerig, jeukerig en droog aanvoelen. Breng daarom elke dag Meliqueen Hydraterende Gezichtscrème aan om je huid te voeden en te beschermen tegen kou en wind. Deze crème, verrijkt met honing en avocado-olie, hydrateert de huid diepgaand voor een geregenereerde, geherstructureerde huid en een stralende teint.


5. En vergeet het lichaam niet! Hydrateer na een bad of douche, voor het slapen gaan of 's ochtends met Body Nectar Voedende bodymilk voor een zachte, soepele huid, zelfs in de winter.

Zorg elk seizoen voor jezelf en je huid met Bee Nature...

Terug naar blog

De favoriete producten van onze klanten