Biologische jojobaolie

 

Huilde de jojoba bio
Kenmerken
Gewone naam: Biologische jojobaolie
INCI naam: SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL
Herkomst: Verenigde Staten en Latijns-Amerika
Waarden: Voedt en geeft glans, soepelheid en kracht aan het haar; Reguleert en verzacht; Voedt, beschermt en revitaliseert de lengtes en punten. In een haarconditioner geeft deze ultravoedende olie het haar glans, kracht en soepelheid. Omdat haar lipidensamenstelling dicht bij die van menselijke talg aanleunt, reguleert ze de talgproductie en maakt ze het haar niet vet. Daarnaast is deze olie ook erg doeltreffend om de lengtes en punten te voeden, te beschermen en te revitaliseren. Deze regulerende en verzachtende olie wordt vaak in crèmes, lotions of balsems gebruikt omdat ze snel intrekt en geen vettig laagje achterlaat. Deze plantaardige olie – die geschikt is voor alle huidtypes – zit boordevol gadoleïnezuur, een onverzadigd vetzuur van de omega 9-familie, en hydrateert de huid dus zonder haar vettig te maken. Net omdat deze vloeibare was erg dicht bij de menselijke talg aanleunt, wordt hij perfect verdragen door onze huid.
Sluiten
Sluiten
Aanmelden


Taal