Biologische ricinusolie

 

https://www.beenature.be/wp-content/uploads/2022/06/bn-ingredients-huile-ricin-1.jpg
huile de ricin bio
Kenmerken
Gewone naam: Biologische ricinusolie
INCI naam: RICINUS COMMUNIS SEED OIL
Herkomst: Tropisch Afrika
Waarden: Ricinusolie – rijk aan ricinolzuur – is verzachtend, hydraterend, voedend en antiseptisch. Ze helpt ook de dunne huid van de lippen te herstellen en te beschermen. Dankzij de hoge concentratie omega 9 heeft deze olie een voedende werking die de haargroei stimuleert. Ze verzorgt, verzacht en voedt droog, futloos, gespleten, breekbaar of pluizig haar en beschikt ook over herstellende en revitaliserende eigenschappen.
Sluiten
Sluiten
Aanmelden


Taal