Biologische zoete amandelolie

 

https://www.beenature.be/wp-content/uploads/2022/07/bn-ingredients-huile-amande-douce-1.jpg
huile amande douce
Kenmerken
Gewone naam: Biologische zoete amandelolie
INCI naam: PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL
Herkomst: Zuid-Europa en Californië
Waarden: Dankzij haar voedende, verzachtende en kalmerende werking voelt ze comfortabel aan op de gevoelige en droge huid. Omdat ze rijk is aan omega 6 en 9 en erg voedend is voor de huid, maakt ze haar soepeler en zachter, maar ook stralender. Ze bevat ook fytosterolen die de barrièrefunctie van de huid en de microcirculatie verbeteren en de huidveroudering vertragen, alsook triacylglyceriden met versoepelende en verzachtende eigenschappen, die de lipidenlaag van de huid helpen herstellen.
Producten op basis van
 
Biologische zoete amandelolie
Sluiten
Sluiten
Aanmelden


Taal