Dermatologie

Instituut voor Natuurlijke Dermatologie

Ons credo

De verzorging van uw huid is essentieel gedurende uw hele leven. Van de onrijpe tot de met de leeftijd verzwakte huid van de pasgeborene, biedt het de vitale functies van bescherming, regulering, waarneming,
metabolisme, welzijn en heeft het ook een sociale rol. De natuurlijke dermatologie is een beredeneerde en verlichte benadering, waarbij de meest geschikte dermocosmetische behandelingen worden geselecteerd op basis van hun natuurlijke samenstelling, gezond voor de gezondheid en het milieu, en hun goede dermatologische tolerantie.

Het Instituut voor Natuurlijke Dermatologie werd in 2017 opgericht om gezondheidswerkers, wetenschappers en het grote publiek te begeleiden en te adviseren die de meest geschikte keuzes willen maken op het gebied van dermocosmetische zorg, om hen de kennis, de toegang en de motivatie te geven om te oefenen en een gezonde en geïnformeerde dermatologie te bevorderen.

Van R&D tot ontwikkeling en productie: alles is made in Belgium en wordt dus lokaal gemaakt.
Onze productiesite neemt het voortouw op het vlak van rationeel energie- en grondstoffengebruik om het milieu zo goed mogelijk te beschermen. Dankzij zonnepanelen wordt een aanzienlijk deel van de elektrische energiebehoefte zelf geproduceerd. Omdat de vestiging nauw samenwerkt met een houtbedrijf, kan ze dankzij de circulaire economie zagerijresten gebruiken om een groot deel van de warmte te produceren die nodig is voor de productie van cosmetica. De industriële waterzuivering van de site tot slot maakt het mogelijk om in een gesloten kringloop te werken door het water onbeperkt te recycleren.

Onze doelstellingen

 • Ontwikkeling en uitwisseling van geavanceerde expertise op het gebied van natuurlijke dermatologie, gebaseerd op objectieve en onafhankelijke gegevens.
 • Het vergemakkelijken en bevorderen van de ontwikkeling, communicatie en toepassing van onderzoek en begrip in de natuurlijke dermatologie.
 • Gezondheidswerkers toegang bieden tot de meest recente informatie over natuurlijke dermatologie en hulpmiddelen om hen en hun patiënten te begeleiden bij hun keuzes in gezonde en natuurlijke dermatologie.
 • Gezondheidswerkers helpen om een praktische en vereenvoudigde benadering van de natuurlijke dermatologie te hanteren.
  De bevolking de kennis en instrumenten verschaffen om hun benadering van natuurlijke dermocosmetische zorg te optimaliseren en te vergemakkelijken.

Wat stellen we voor?

Op dit moment:

 • Gereedschappen en materialen om de samenstelling van de dermocosmetische zorg beter te begrijpen en te analyseren, en om natuurlijke en goed verdragen behandelingen te kiezen.
 • Informatie via verschillende communicatiekanalen over natuurlijke dermatologie
 • Geaccrediteerde opleidingen en conferenties voor gezondheidswerkers
 • Opleidingen en conferenties voor het grote publiek
  Het delen van informatie over onze expertise met verschillende communicatiemedia (tijdschriften, tijdschriften, tijdschriften, enz.).

Meer info?

Als u meer wilt weten, ontvangt u onze middelen voor ingrediënten en kiest u voor de beste natuurlijke en dermatologisch goed verdragen verzorging, contacteer ons.

Company Partners

Sluiten
Sluiten
Aanmelden


Taal