Onze Missie

Bee Nature is een merk van natuurlijke en biologische dermocosmetica op basis van honing en met een hoge huidtolerantie, voor het hele gezin.

Als pioniers op het vlak van natuurlijke dermocosmetica met een hoge dermatologische tolerantie worden al onze producten met liefde gemaakt in België.
Daartoe combineren we wetenschappelijke vereisten, de rijkdom van de natuur en ethische en milieuvriendelijke waarden. Honing is het hoofdingrediënt van onze producten. Omdat hij biologisch gecertificeerd is, zijn de kwaliteit en de zuiverheid van de gebruikte honing alsook het respect voor de bijen waarvan hij afkomstig is, steeds gegarandeerd.

Bee Nature werd in 2012 opgericht door een jonge Belgische vrouw. Haar missie? Het eerste verzorgingsprogramma ontwikkelen dat een hoge dermatologische tolerantie verenigt met natuurlijkheid.

Als dochter van een apothekeres en een chemisch ingenieur leerde ze al van kindsbeen af de farmaceutische wereld kennen. Visionair als ze is, kwam ze tot de vaststelling dat er op de markt van de dermocosmetica nog een leemte was. De producten op de markt waren namelijk ofwel dermatologisch maar chemisch samengesteld, ofwel natuurlijk maar met een lage huidtolerantie. Ze vond dat die producten er niet in slaagden om het dermatologische en het natuurlijke aspect optimaal met elkaar te verzoenen, wat zeker voor de reactieve en droge huid een struikelblok is. Bee Nature slaat dan ook een brug tussen deze twee werelden. Bee Nature slaat dan ook een brug tussen deze twee werelden. Het Familyzz-gamma – samengesteld zonder hormoonontregelaars en essentiële oliën – is geschikt voor het hele gezin, ook voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven.

De komst van nieuwe assortimenten voor baby's en kinderen

In 2017 werd na jarenlang onderzoek en ontwikkeling een nieuw gamma natuurlijke verzorgingsproducten voor de gevoelige babyhuid gelanceerd. Babyzz is de eerste en enige natuurlijke babylijn zonder allergene of irriterende ingrediënten, en zonder bestanddelen die schadelijk zijn voor de gezondheid van de allerkleinsten. Ze is geschikt voor alle baby’s en jonge kinderen in het gezin, zelfs die met atopische dermatitis (eczeem).

In 2022 werd het gamma uitgebreid met Kidzz, essentiële verzorgingsproducten voor de nog zeer kwetsbare huid van kinderen vanaf 3 jaar.

Bee Nature heeft een alsmaar groter wordende expertise ontwikkeld op het vlak van natuurlijke dermocosmetische verzorging voor het hele gezin, met essentiële en doeltreffende actieve bestanddelen! We streven er dan ook naar de meest geschikte verzorgingsproducten aan te bieden door hun natuurlijke samenstelling, die goed is voor de gezondheid en het milieu, te combineren met een uitstekende dermatologische tolerantie. lke dag opnieuw stellen we alles in het werk om een gevoel van puur welzijn te creëren. Hoe? Door onze passie voor plezier en verzorging over te brengen en door hoogwaardige en innovatieve verzorgingsproducten aan te bieden, zonder de noden en wensen van onze gemeenschap uit het oog te verliezen. En dat steeds met respect en in alle eenvoud.

Sluiten
Sluiten
Aanmelden


Taal