fbpx

Wie zijn wij?

Bee Nature produceert natuurlijke dermocosmetische producten op basis van biologische en fairtradehoning.

Geschiedenis en filosofie

In 2011 besloot Marine André om Bee Nature te ontwikkelen als onderdeel van haar eindwerk voor haar Handelsingenieursdiploma: een gamma natuurlijke dermocosmetische verzorgingsproducten op basis van honing. Het assortiment is bewust klein gehouden en bestaat vandaag uit 9 producten, die dagelijks door de hele familie kunnen worden gebruikt. Nadat ze de Elle Business Award, een wedstrijd voor vrouwelijk ondernemerschap, had gewonnen, besliste ze om haar voltijds aan haar project te wijden. Met behulp van een crowdfunding campagne in de daaropvolgende maanden, heb ze in 2012 het bedrijfje Bee Nature opgericht en konden de producten in alle apotheken worden verkocht.

In de loop der jaren is het bedrijf gegroeid; er werken nu 3 gemotiveerde en dynamische werkneemsters. Onze productie gebeurt op Belgische bodem in een Beschutte Werkplaats, die ijvert voor de economische integratie van personen met een handicap.

Na meer dan twee jaar research & development, gaan we in april 2017 van start met een gloednieuw gamma natuurlijke verzorgingsproducten, specifiek ontwikkeld voor de gevoelige huid van baby’s: Babee Nature.

Expertise

Bee Nature beschikt over een groeiende expertise in natuurlijke dermocosmetica voor het hele gezin. We streven ernaar om de meest geschikte verzorgingsproducten te bieden, door hun natuurlijke samenstelling, gezond voor de gezondheid en het milieu, tot een goede dermatologische tolerantie te combineren. Pioniers op dit gebied, we hebben het concept van Natural Dermatology® gecreëerd, dat een referentie is geworden op dit gebied.

Onze Missie

Met onze passie voor zorg en comfort, streven we er dagelijks naar om aan het ware welzijn van ieder bij te dragen; we maken hoogwaardige en innovatieve verzorgingsproducten en blijven in alle respect en eenvoud aandachtig voor de noden en wensen van onze community.

De Oprichtster

Ik ben opgegroeid in de apothekerswereld en ben tot de vaststelling gekomen dat de meeste producten in de apotheek niet meer voldoen aan de toenemende eisen van de gebruikers. Als iemand met een gezonde en natuurlijke levensstijl, wil ik ook dat mijn verzorgingsproducten diezelfde waarden vertegenwoordigen: familie, innovatie, passie, gezondheid en natuur.

Marine André

Ons Team

Marine André
Marine André
Founder / CEO

Ze is sportief, dynamisch, ongedwongen en ondernemend: Marine is de oprichtster van Bee Nature. Het gamma is naar haar evenbeeld gemaakt: natuurlijk en efficiënt met essentiële werkzame stoffen!

Haar favoriete product

“De Handcrème is een pareltje dat ik zowel in de winter als in de zomer overal mee naartoe neem om een krokodillenvelletje te vermijden. Ze heeft een lichte textuur, is niet vet en plakt niet; ik kan onmiddellijk verder werken!”

marine@beenature.be

Caroline Vandenabeele
Caroline Vandenabeele
Scientific Manager & Medical Advisor

Caroline is onze wetenschapster, een gepassioneerde, nauwgezette en spontane apotheekster van opleiding. Ze is verantwoordelijk voor de formulering van nieuwe producten. Ze heeft het managen in het bloed zitten en staat ook in voor de ontwikkeling van nieuwe projecten.

Haar favoriete product

“De Zeep, omdat hij vochtinbrengend werkt en een heerlijk zoet geurtje heeft. Een echt must-have: hij heeft een zacht peelingeffect op de huid!”

caroline@beenature.be

Delphine Bremer
Delphine Bremer
Operational Manager
Delphine, onze operationele manager, is attent, betrokken en rigoureus.
Ze zorgt voor dagelijks beheer en financiële monitoring.
Na het voltooien van haar stage bij Bee Nature keerde ze terug met de wens om het bedrijf en het merk vooruit te helpen.
Haar favoriete product
“Lipverzorging voor zijn geur en honingachtige textuur. Ik ben dol op dit product omdat het één keer per dag aanbrengen voldoende is om mijn lippen gehydrateerd te houden. “

delphine@beenature.be

1000 Verkooppunten

Onze producten zijn beschikbaar in biowinkels en apotheken die meer dan 1000 verkooppunten vertegenwoordigen.

6 Awards

We dagen onszelf uit in verschillende categorieën zoals vrouwelijke ondernemer, innovatie & duurzaamheid.

8 Jaar Ervaring

Wij ontwikkelen elk product volgens een strikt R&D charter. Voor elk product, 2 jaar R&D zijn nodig.

Sluiten
Sluiten

Aanmelden

Sluiten

Mandje (0)

Winkelmandje is leeg Geen producten in het mandje.Taal