photo-detox-bien-etre-bee-nature

Onze wellness detox bij Bee Nature!

De lente is aangebroken en het is de hoogste tijd om de slechte gifstoffen kwijt te raken die zich tijdens de winter hebben opgehoopt door rijk voedsel en gebrek aan lichaamsbeweging. Een detox buiten het seizoen is daarom essentieel om je goed te voelen in lichaam en geest, en om een stralende teint te krijgen!

Onze wellness partners voor het lichaam :

  • Berkensap: wij houden van de drainerende eigenschappen en het hoge gehalte aan mineralen zoals calcium en magnesium. Kies voor twee eetlepels in de ochtend op een lege maag gedurende 3 weken.
  • Zuiverende voeding: denk aan vetarme voedingsmiddelen en warme dranken zoals groene thee met een schijfje citroen. U kunt bouillons, soepen of verse citrusvruchtensappen eten, die snel en gemakkelijk te bereiden zijn.
  • Zuurstof innemen: wandelen, een frisse neus halen, de tijd nemen voor een sportsessie. Door te bewegen, geeft ons lichaam ons alle vitaliteit die we nodig hebben.

Onze favoriete schoonheidsgebaren voor een gerevitaliseerde huid :

  • Scrubs: we adopteren ze direct na de winter. Exfolieert de huid, verwijdert alle onzuiverheden en geeft haar weer een stralende teint.
  • Laat uw huid ademen: geef de voorkeur aan natuurlijke producten, vermijd dikke lagen make-up en hydrateer diep. Ons extraatje? Het gebruik van stoombaden met essentiële oliën voor een gezonde en gezuiverde huid.
  • Hydratatie: water is je bondgenoot en dat weet je. Onze lentetip is om het op smaak te brengen met vers fruit om het een zoete smaak te geven. We denken aan kiwi’s, sinaasappels of bosbessen, bijvoorbeeld.

En hoe zit het met de geest?

  • Denk aan evenwicht: een goed beheer van de tijd is essentieel om van uw ontspanningsmomenten te genieten. Deze momenten mogen niet worden verwaarloosd, zelfs niet wanneer uw agenda erg druk is.
  • Slaap: Slaap is de sleutel tot een uitgeruste geest en om de dag goed aan te kunnen. Om het proces te verbeteren, moeten kamillethee of verstuivers van etherische oliën worden gebruikt.
Terug naar blog

De favoriete producten van onze klanten